tommorrowland
PINKPOP
STARDUST
MAUI BLUE
agata mix

Tecnografica

Tecnografica Olasz falburkolatok a technológia és a kivitelezés között

1992 óta az Olasz cég küldetése, hogy vásárlóinak a legjobbat kínálja a design és a technológia terén.
A kerámiaipari tervezési szektorban világelső, a Tecnografica tapasztalataiból és grafikai szakértelméből merítve létrehozza a Tecnografica Italian Wallcoverings márkát, amely a Tapéta és Falburkolat vonalakat tervezi és gyártja.

A Tecnografica Italian Wallcoverings tapéta és dekorációs panelek lakberendezési elemeit kínálja. Magas művészi és dekoratív együtthatójú elemek, amelyek ötvözik a dizájnt és a technológiát; a cég állandó védjegye.

tecnografica-about-us
tecnografica-about-us-2

Dekoratív panelek: megoldások panelekhez és falfestményekhez

A Tecnografica Italian Wallcoverings dekoratív falpaneljei innovatív valóságot képviselnek a falfestmények világában.

Az alkalmazott rendszer nagy formátumú (150×300 cm-es) panelekből áll, csökkentett vastagsággal, hogy kiváló minőségű vékony falburkolatot kapjunk. A Tecnografica anyacégtől származó legkorszerűbb detektálási és nyomtatási technológia tökéletes minőséget és szuperdefiniált képeket tesz lehetővé, mind a vizuális hatást illetően (faldeszka textúrák és kőhatású panelek, mint pl. márvány, achát, ónix és még sok más) és tartók (világos panelek falakhoz, háttérvilágítású panelek, matt, fényes és így tovább).

A különféle felületkezelések alapján dekoratív falpaneljeink öt különböző kivitelben kaphatók: Smart Panel Glossy, Smart Panel Matt, Smart Panel Double Face, Dècora LED és Dècora Glass. Kínálatunk rugalmasságát a dekoratív falpanelek mérete is adja, melyek teljes mértékben testreszabhatók, a saját projekt sajátosságait követve.