Living Ceramics

Történetünk, hozzáállásunk és jellemünk

A Living Ceramics abból a vágyból fakad, hogy egyedi kerámiamegoldásokat kínáljon a lakberendezés és az építészet világában, életet és inspirációt adva otthonainknak és közösségi tereinknek. Az innováció és a dizájn mindennapjaink alapvető pillérei, jelen vannak szervezetünk minden területén, ami tükröződik a csapatunk értelmet adó értékekben: emberek (fogadás a kreativitásra, személyes és szakmai fejlődésre), minőség (kiválóság keresése), csapatmunka (kollektív tehetségek felhatalmazása), innováció szervezetünk minden területén és szenvedély munkánk, szakmánk iránt.

Elkötelezettek vagyunk olyan anyagok mellett, mint a kerámia, amely megkönnyíti az eredeti és praktikus források beszerzését. Végső célunk az ügyfelek elégedettsége, és munkánk professzionalizmusát és alaposságát erre a pontra összpontosítjuk. Arra törekszünk, hogy a mai igényeknek megfelelő, a felhasználók igényeihez igazodó, az új trendeknek megfelelő termékeket alkossunk.

Intelligens gyártóközpont

A Livingnél elindítottuk saját intelligens termelési központunk létrehozásának projektjét, azzal a céllal, hogy hangsúlyozzuk elkötelezettségünket, hogy a legmagasabb minőséget és felülmúlhatatlan ügyfelet kínáljuk.
szolgáltatás. Tisztában vagyunk vele, hogy alkatrészeinknek egyedinek és pótolhatatlannak kell lenniük, ezért a piacon létező legfejlettebb gyártási rendszerekbe fektettünk be, amelyek még soha nem voltak jelen az ágazatban.

A jövőre nézve egy intelligens anyagot, korlátok és korlátok nélküli terméket szerettünk volna tervezni a legigényesebb architektúrára, amely képes a legkülönlegesebb projektekhez is alkalmazkodni. Ezeknek a daraboknak a speciális formátuma 120×270 cm-ig és 90×270 cm-ig lehetővé teszi, hogy a padlótól a mennyezetig egyetlen darabbal lefedje a teret, végtelen hatást keltve a szem számára.

A piaci minőségi igények kielégítése érdekében a gyártási ciklust az őrlőmű beépítésével zártuk, amelyben a termék elkészült és kiszolgálásra illeszthető.