jungla cipres
fresco ocre
ankara bronce
duomo
nero ardi

Coverlam

A Coverlam by grespania

A Grespania egy nemzetközi kerámiagyártó vállalat, amely innovatív műszaki tulajdonságokkal és innovatív, élvonalbeli dizájnnal egyaránt büszkélkedő kollekciókat gyárt. A gyártási folyamat további fejlesztésébe való folyamatos beruházás, a tervezés legújabb vívmányaihoz való folyamatos alkalmazkodás és a „környezetvédelem iránti állandó figyelem” kombinációja mind hozzájárult ahhoz, hogy a Grespania márkát globális piacvezetőként „bélyegezze” az elmúlt években. .

A Grespania termékpalettán belül a lehetőségek végtelenek: a személyességet és egyedi stílust keresőknek szóló ötletektől a legizgalmasabb építési projektekben résztvevő szakemberek műszaki megoldásaiig.

A Grespaniának három gyára van, amelyek mindegyike a legmodernebb technológiával és a legfejlettebb eljárásokkal rendelkezik a porcelán padlólapok, fehér falburkolatok és nagy formátumú, akár 120×360 méretű, különböző vastagságú porcelánlapok, valamint födémek gyártására. 10,5 mm, 12 mm és 20 mm vastagságban ideális konyhai munkalapokhoz, asztalokhoz és gardróbszekrényekhez.
A Grespania gyártóüzeme mellett két szolgáltató központtal is rendelkezik a spanyolországi Santiago de Compostelában, Granadában, Barcelonában és Madridban.

A cégnek 5 leányvállalata is van, amelyek elosztási központként szolgálnak a stratégiai európai országokban: Franciaországban, Olaszországban, Hollandiában, Lengyelországban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Ázsiában.

Ma, közel 50 éve, a Grespania továbbra is épít, és a jövő felé tekint.

Coverlam

A COVERLAM természetes nyersanyagokból készült innovatív termékek sorozata, amelyek mechanikai tulajdonságaik és a hagyományos burkolóanyagokhoz képest kiváló látványt nyújtanak.

Coverlam by Grespania

A Coverlam több éves kutatás és fejlesztés eredménye. A laminált préselési technológia bevezetésének köszönhetően ma már 1200x3600mm, 1620x3240mm, 1000x3000mm, 1200x2600mm vastagságban, akár 3,5mm vastagságban is lehet gyártani, megőrizve kiváló mechanikai és esztétikai tulajdonságait.

Ez kiszélesíti az anyagfelhasználási lehetőségek körét, nagy innovációs lehetőséget kínálva az építőipar és a belsőépítészet területén.